Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home3/r70839lost/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Termeni si conditii - Lostrita Baia Mare

Termeni si conditii de utilizare a siteului www.lostrita.ro

S.C. Romanita Impex S.R.L. este o companie romaneasca inregistrata in Romania iar www.lostrita.ro este de asemenea constituit in raport de dispozitiile legale prevazute de legislatia din Romania, ambele supunandu-se legilor referitoare la protectia consumatorilor.

Facem toate demersurile posibile pentru ca dumneavoastra, in calitate de client, sa beneficiati de cel mai bun tratament. Termenii si conditiile noastre nu va afecteaza drepturile statutare.

Utilizarea, inclusiv vizitarea si utilizarea formularului de contact/ a celui de comanda produse (pastrav, icre etc.) sau folosirea oricaror servicii prezentate de S.C. Romanita Impex S.R.L. pe website-ul www.lostrita.ro, apartinand societatii, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos.

S.C. Romanita Impex S.R.L. in calitate de proprietar, isi asuma dreptul de a putea dispune orice modificari ale acestuia, sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, neputand fi responsabila pentru eventualele erori materiale, aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.lostrita.ro si S.C. Romanita Impex S.R.L. au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana, si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, urmand a le folosi numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.lostrita.ro si S.C. Romanita Impex S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Pentru a putea adresa o intrebare sau a solicita o rezervare prin intermediul magazinului on-line www.lostrita.ro, este necesara folosirea formularului de contact.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

www.lostrita.ro si S.C. Romanita Impex S.R.L. nu vor fi facute responsabile si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau serviciile de pe site. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

ACCESUL LA INFORMATIILE CONTINUTE DE SITE

Lostrita.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca/ modifica/ reproduce/ copia partial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor lostrita.ro, fara acordul scris al acestuia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.lostrita.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.lostrita.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.lostrita.ro si ne va determina sa solicitam punerea in miscare a cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.lostrita.ro, utilizarea, vizitarea, rezervarea de camere, solicitarea de oferte sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.lostrita.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la lostrita.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la Newsletter.

S.C. Romanita Impex S.R.L. prin www.lostrita.ro distribuie catre utilizatorii sai comunicari comerciale sub forma de newsletter. Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.lostrita.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand se poate solicita dezabonarea prin email.

Abonatii newsletter-ului Lostrita pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele catre care au fost redirectionate aceste mesaje comerciale initiate de www.lostrita.ro, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, S.C. Romanita Impex S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. S.C. Romanita Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la Newsletter fara o notificare prealabila despre aceasta intentie, daca S.C. Romanita Impex S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

COMENZI ONLINE

Ne rezervam dreptul de a selecta clientela. Plasarea unei comenzi pe site-ul www.lostrita.ro, prin formularul dedicat de la pagina Comanda pastrav (https://lostrita.ro/comanda-pastrav/) nu implica obligativitatea noastra de a livra comanda introdusa, decat in urma unei confirmari telefonice din partea echipei noastre. In urma apelului telefonic ea poate fi anulata, modificata sau confirmata. Totusi, chiar si in aceste conditii, pot aparea situatii neprevazute care sa impiedice realizarea respectivei livrari. Prin folosirea formularului de comanda va asumati acest lucru si nu veti avea pretentii daca respectiva comanda nu va este onorata.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al www.lostrita.ro, incluzand design-ul site-ului, texte, imagini, grafice, programe, grafica web sau orice alte date, este proprietatea S.C. Romanita Impex S.R.L. si/sau a asociatilor/ partenerilor/ furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea acestora fara acordul scris a S.C. Romanita Impex S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI CU ALTE SITE-URI (TERTI)

Website-ul www.lostrita.ro contine cateva link-uri catre alte website-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru asistenta utilizatorului. Aceste link-uri sunt independente de website-ul www.lostrita.ro, iar S.C. Romanita Impex S.R.L. sau www.lostrita.ro nu poate controla continutul unor astfel de website-uri. Informatia prezentata de aceste link-uri nu reprezinta neaparat punctul de vedere al S.C. Romanita Impex S.R.L. S.C. Romanita Impex S.R.L. si www.lostrita.ro declina responsabilitatea/raspunderea pentru continutul unor astfel de website-uri si nu va fi facuta responsabila pentru nicio paguba de orice fel suferita de utilizatorii unor astfel de website-uri. Ramane la aprecierea dvs daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. Serviciile de web si mailing sunt dezvoltate de firme partenere specializate iar firma respectiva nu poate fi responsabila pentru orice inconvenient de natura informatica, precum virusi prezenti pe site sau in mailuri, disfunctionalitati software, hacking, etc.

LITIGII

Orice conflict aparut intre S.C. Romanita Impex S.R.L. prin www.lostrita.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. S.C. Romanita Impex S.R.L. si www.lostrita.ro nu sunt facute responsabile in cazurile de forta majora. Totusi S.C. Romanita Impex S.R.L. va face toate eforturile comerciale rezonabile pentru a minimaliza neplacerile cauzate de astfel de intamplari.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

S.C. Romanita Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.lostrita.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

S.C. Romanita Impex S.R.L. si www.lostrita.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fel de accident, daune sau alte prejudicii rezultate in urma posesiei sau utilizarii vreunuia dintre produsele pe care le-a expediat, din orice motiv. Cumparatorul si/sau utilizatorul va consimti in momentul achizitionarii vreunui produs de la S.C. Romanita Impex S.R.L. prin www.lostrita.ro ca nu va invinovati nici unul dintre angajatii, reprezentantii ori activele S.C. Romanita Impex S.R.L.