Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home3/r70839lost/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Restaurant traditional - Lostrita Baia Mare

Restaurant

Unul dintre cele mai bune locuri de a savura mancarea. Restaurantul nostru este exceptional. Mancare traditionala.

Pastravul este vedeta noastra, de aceea tratam cu respect fiecare preparat pe care il servim in restaurant. Fie prajit in faina de malai sau la gratar cu mamaliguta si usturoi, pastravul de la Lostrita este aparte datorita faptului ca e mereu proaspat. Pe langa retetele traditionale, am creat o serie de preparate pe baza de file pastrav care iti incanta atat ochii, cat si gustul. Salata de icre de pastrav este apertivul ideal ce nu trebuie sa lipseasca de la nicio masa. 

Relaxant, placut si primitor, restaurantul nostru este decorat cu elemente specifice zonei in care ne aflam: lemnul – traditia arhica a Maramuresului, piatra – temelia din inima muntelui si verdeata – sufletul padurii ce ne inconjoara. Iar cand se face racoare, mai punem un lemn pe foc in semineul din interior. 

Pentru cei care doresc o cina retrasa, separeul decorat in stil vanatoresc este locul perfect – atat pentru intalniri private, de afaceri, cat si pentru evenimente in familie. 

Am colaborat cu cei mai buni mesteri in lemn din Maramures, iar acest lucru se vede in detaliile facute cu dalta pe terasa noastra suspendata pe bazinele cu pastravi. Stilul maramuresan completat de dranita si ferestre cu muscate rosii se regaseste pe aleea cu mese de-a lungul bazinelor .

Cele 4 foisoare din lemn si piatra au o capacitate de 12 locuri fiecare  si ofera o panorama de vis a intreg resortului. 

Pastrav

Pastrav

pastrav eviscerat
pastrav necuratat
pastrav afumat
file de pastrav
salata de icre
pasta de pastrav afumat