Unul dintre cele mai bune locuri de a savura mancarea. Restaurantul nostru este exceptional. Mancare traditionala.
Cînd oamenii pun pasiune în ce fac, dublată de o știință care e moștenită din familie, adăugînd și tradiția la rețeta zilnică, secretul succesului este asigurat. Pasiunea și știința fac ca, pe durata unui an, Lostrița să poată produce tot atîta pește cîtă populație numără județul Maramureș: peste 500.000!
Din 2001, anul cînd Păstrăvăria a luat ființă în forma ei actuală de organizare, după o tradiție de zeci de ani, păstrăvul curcubeu stă la dispoziția doritorilor sub o varietate de dorințe, de la icre sau puiet și pînă la exemplare de peste 2 kg.
Fiind crescut în apa curata de munte, răsfățată doar de pietrele șlefuite în timp sub semnul eternității, hrănindu-se doar cu produse naturale, păstrăvul de la Lostrița devine un deliciu pentru gusturile celor care îl consumă.
Avand capacitate mare de productie, am posibilitatea de a livra in tara la diverse pastravarii atat icre si puiet, precum si pastrav de consum.