lostrita-baia-mare-14-ani

Lostrita – 14 ani de activitate (2001-2015)

Share

Dupa cum ati putut afla si de pe pagina noastra de Facebook, la inceput lunii septembrie a anului 2015 am aniversat 14 ani de existenta! De la bun inceput, viziunea Lostrita a fost de a produce cel mai bun proaspat, de a oferi conditii cat mai bune de cazare, preparate gustoase, aer curat si liniste. In toti acesti ani familia Roman a muncit neincetat pentru a-si duce la indeplinirea misiunea pe atunci unica in Maramures – crearea a ceea ce avea sa devina Lostrita – Pastravarie, Hotel & SPA.

In 2001, la 15 km de centrul orasului Baia Mare, la o altitudine de 432 de metri, la poalele muntelui Ignis, intr-o zona mirifica s-a inceput cu un mic restaurant si un hotel de 10 camere, cateva bazine cu pastrav si …multa, multa munca. In timp insa, cu rabdare si perseverenta, Lostrita a devenit un brand  important, un punct de referinta in zona de alimentatie publica, cazare si servicii in Maramures.

O dovedeste in primul rand interesul clientilor si partenerilor nostri, care de 14 ani ne trec pragul cu incredere. Siguranta ca vor gasi cel mai proaspat si mai aromat pastrav, conditii bune de cazare, o amplasare de invidiat la marginea padurii, liniste si ospitalitate. Si astazi, personalul nostru incearca sa primeasca cu aceeasi caldura pe toti clientii – fie ca ne stim de ani, fie ca ne trec pragul pentru prima data.

Multumim in primul rand clientilor, pentru fidelitatea voastra! Va asiguram ca facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne ridica intotdeauna la standardele voastre. Multumim colaboratorilor si angajatilor pentru munca depusa si pentru devotamentul continuu.

Sunteti invitati sa ne cunoasteti mai bine, pe site-ul nostru www.lostrita.ro sau in locatia:

str. Blidari, nr. 13 B, Blidari, Maramures

Email: contact@lostrita.ro

Rezervari: 0262.270.216 0740.917.077

Va asteptam cu drag la Lostrita!

Restaurant

85 de locuri, parcare proprie de 40 locuri, terasa amenajata deasupra unuia dintre bazine, 2 foisoare, bar.

Sala de conferinta

Dotata cu retroproiector, televizor si sistem DVD.

Camere

Hotelul are o capacitate de 50 de locuri de cazare, distribuite in 22 de camere single, duble si triple.

Servicii masa

Preparat dupa retete proprii, pastravul este specialitatea casei si este servit alaturi de alte preperate specifice zonei in restaurantul complexului dispus in 2 sali de mese si un salon amenajat in stil vanatoresc.

Livrare pastrav proaspat la domiciliu

Clientii pot sa comande telefonic sau online pastrav proaspat, intreg/eviscerat sau icre de pastrav. Produsele sunt livrate la domiciliul clientului (doar in Baia Mare) in fiecare zi de VINERI, cu transport gratuit!

COMANDA AICI 

Lasă un răspuns